Glaswerk

Joli’s Creativity verkoopt met de hand gegraveerde glazen. Er staan voorbeelden die beschikbaar zijn, maar ook eigen inbreng is welkom.

Een theekop kost € 12,50 excl. mogelijke verzendkosten. De tekening wordt hand gegraveerd op het glas gebracht en wijkt daarmee altijd wat af van de foto. Ook kan het kan zijn dat het theeglas iets afwijkt van de foto, echter ga ik altijd voor een thee glas dat er wat ronder uit ziet.

Een drinkglas kost € 8,- excl. mogelijke verzendkosten. De tekening wordt hand gegraveerd op het glas gebracht en wijkt daarmee altijd wat af van de foto.

Kerst/winter thema te koop voor € 8,- per stuk exclusief mogelijke verzendkosten. Het is mogelijk voor een kleine toelage het glas te personaliseren.
Een eigen tekening op het glas laten aanbrengen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bovenstaande voorbeelden zijn sowieso mogelijk. Liever iets anders, geef dit gerust aan dan bespreken we de mogelijkheden.
Hebt je zelf een onderwerp dat je graag op een glas zou willen hebben, dan ben je ook van harte welkom om contact op te nemen. Ook wanneer je iets gegraveerd zou willen hebben op je al eigen glazen.

Cadeautje voor een ander? De mogelijkheid bestaat om het te laten inpakken en om er iets in te laten stoppen (aan lekkers bijvoorbeeld). Hier zullen extra kosten voor bij komen.

Voor het doen van een bestelling en stellen van vragen kunt je contact opnemen via: joli-creativity@ziggo.nl

Joli’s Creativity valt onder de KOR, waardoor de diensten en producten van Joli’s Creativity zijn vrijgesteld van BTW.

Heb je Nocilla glazen, ronde theeglazen of andere glazen over die je zou willen doneren, neem ook dan contact op via joli-creativity@ziggo.nl