Glaswerk

Joli’s Creativity verkoopt met de hand gegraveerd glaswerk.

Een theekop kost € 10,50 excl. mogelijke verzendkosten. De tekening wordt hand gegraveerd op het glas gebracht en wijkt daarmee altijd wat af van de foto. Ook kan het kan zijn dat het theeglas iets afwijkt van de foto, echter ga ik altijd voor een thee glas dat er wat ronder uit ziet.

Grote bonte specht & roodborst
Vossen

Een drinkglas kost € 7,50 excl. mogelijke verzendkosten. De tekening wordt hand gegraveerd op het glas gebracht en wijkt daarmee altijd wat af van de foto.

Grote bonte specht, grutto, witte kwikstaart & kieviet.
Grote bonte specht, grutto, witte kwikstaart & kieviet.


Voor als nog bestaan de mogelijkheden uit: twee lief hebbende vosjes, een grote bonte specht, grutto, witte kwikstaart, kieviet en een roodborstje.

Hebt je zelf een onderwerp/dier dat je graag op een glas zou willen hebben, dan ben je ook van harte welkom om contact op te nemen. Ook wanneer je iets gegraveerd zou willen hebben op je al eigen glazen.

Cadeautje voor een ander? De mogelijkheid bestaat om het te laten inpakken en om er iets in te laten stoppen (aan lekkers bijvoorbeeld). Hier zullen extra kosten voor bij komen.

Voor het doen van een bestelling en stellen van vragen kunt je contact opnemen via: joli-creativity@ziggo.nl

Joli’s Creativity valt onder de KOR, waardoor de diensten en producten van Joli’s Creativity zijn vrijgesteld van BTW.

Heb je Nocilla glazen, ronde theeglazen of andere glazen over die je zou willen doneren, neem ook dan contact op via joli-creativity@ziggo.nl