Workshop gipsmasker

Altijd al eens een afdruk willen maken van je gezicht? In deze tweedelige workshop is dat mogelijk.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop maken we van gipsverband een masker van je eigen gezicht. De eerste bijeenkomst gaan we aan de slag met het gipsverband. Dit gipsverband moet goed drogen voordat we er aan verder kunnen werken. Tijdens de tweede bijeenkomst maken we het masker af door het te versieren/beschilderen. Bij de tweede bijeenkomst kan het masker mee naar huis. In de tussentijd leren we elkaar kennen, helpen we elkaar, ontdekken we het materiaal en maken we bovenal veel plezier!

Let op:
– Gipsverband kan vlekken in kleding en schoenen veroorzaken. Trek, in ieder geval de eerste keer, (oude) kleding en schoenen aan naar deze workshop, die vies mogen worden.
– Je gezicht wordt ingesmeerd met vaseline.Kan je huid hier slecht tegen, of weet je al dat je op gips reageert, dan is deze workshop helaas niet geschikt voor je.

Voor wie?
Deze workshop is geschikt vanaf ongeveer 8 jaar. De workshop kan individueel zowel als in groepsverband worden uitgevoerd.

Kosten:
In groepsverband € 30,- per persoon*
Individueel € 60,- per persoon*
Prijzen zijn exclusief mogelijke reiskosten.
Betaling is mogelijk met de U-Pas.
*Joli’s Creativity valt onder de KOR, waardoor de diensten en producten van Joli’s Creativity zijn vrijgesteld van BTW.

Waar?
De locatie is in overleg.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Aanmelden en een afspraak maken kan via joli-creativity@ziggo.nl 
Er staan geen groepsworkshops voor gipsmasker maken gepland de komende periode. Het is altijd mogelijk om contact op te nemen.
Bekijk hier de flyer van de workshop gipsmasker maken.